Prepare the buckwheat, wash it. Peel and wash onions, garlic, carrots. Wash the tomatoes. Clean and wash the meat.
Приготовьте гречку, помойте ее. Очистите и помойте лук, чеснок, морковь. Помойте помидоры. Мясо зачистите и помойте.
Cut the pork, onions, and tomatoes into cubes. Carrots - into strips. Fry them alternately - onions and carrots, then tomatoes.
Нарежьте кубиками свинину, лук, помидоры. Морковь - соломкой. Обжарьте их поочередно - лук и морковь, потом помидоры.
Add diced meat to the vegetables, then add garlic and spices. Simmer for 10-15 minutes.
Отправьте к овощам мясо, нарезанное кубиком, затем добавьте чеснок и специи. Тушите 10-15 минут.
Add raw buckwheat, pour water, stir. Simmer for another 20-25 minutes. A few minutes before readiness, add chopped greens.
Всыпьте сырую гречку, налейте воду, перемешайте. Тушите еще 20-25 мин. За несколько минут до готовности добавьте нарезанную зелень.
Place the buckwheat with meat and vegetables in a heap on a plate. Serve with a drizzle of sauce. Garnish with parsley and chopped vegetables to your liking.
Гречку с мясом и овощами выложите в тарелку горкой. Подайте блюдо с каплями соуса. Украсьте петрушкой и овощами, нарезанными по вашему вкусу.