Measure out all the ingredients for the waffles. Keep them for 30 minutes at room temperature. If you don’t have boiled condensed milk, cook it - boil a can of regular condensed milk in water for 2 hours.
Отмерьте все продукты для вафель. Подержите их 30 минут при комнатной температуре. Если нет вареной сгущенки, сварите ее - 2 часа кипятите в воде банку обычного сгущенного молока.
Beat eggs, add sugar, mix. Melt the margarine and pour it slightly warm into the eggs, stir. Add flour, vanillin, mix the whole mass so that there are no lumps. If desired, use a mixer.
Яйца взбейте, добавьте сахар, перемешайте. Растопите маргарин и слегка теплым влейте к яйцам, перемешайте. Добавьте муку, ванилин, всю массу перемешайте так, чтобы не было комков. По желанию воспользуйтесь миксером.
Heat the waffle iron, spoon in the batter and bake the waffles. While they are hot, roll them into a cone or tube. For the filling, mix boiled condensed milk and butter at room temperature, mix thoroughly.
Нагрейте вафельницу, ложкой накладывайте тесто и выпекайте вафли. Пока они горячие, сворачивайте их рожком или трубочкой. Для начинки смешайте вареную сгущенку и сливочное масло комнатной температуры, тщательно перемешайте.
Arrange the finished waffles with filling in a Christmas tree pattern on a platter. Sprinkle the filling in the cone with crushed dark or multi-colored chocolate. Garnish the dish with fresh berries - red or black currants, blackberries, raspberries. Serve them a cup of coffee or tea.
Готовые вафли с начинкой разложите елочкой на блюде. Начинку в рожке притрусите дробленным черным или разноцветным шоколадом. Украсьте блюдо свежими ягодами –красной или черной смородины, ежевики, малины. Подайте к ним чашку кофе или чая.