Clean and wash the pork, remove skin and bones from chicken thighs. Peel and wash the onions. Wash the zucchini and tomatoes.
Зачистите и помойте свинину, очистите от кожи и костей куриные бедра. Очистите и помойте лук. Помойте кабачок и помидоры.
Prepare the minced meat. Pass the pork and chicken thighs through a meat grinder, then the zucchini and onions. Add the egg, salt and pepper to taste to the minced meat, add the oatmeal, stir.
Приготовьте фарш. Пропустите через мясорубку свинину и мякоть куриных бедер, затем кабачок и лук. Добавьте в фарш яйцо, соль и перец по вкусу, всыпьте овсянку, перемешайте.
Form the minced meat into meatballs and fry them in a frying pan until half cooked.
Сформируйте из фарша тефтели и поджарьте их на сковороде до полуготовности.
Wash the buckwheat and pour it into a baking dish. Place meatballs, tomatoes cut in half, and pieces of butter over the buckwheat. Then pour in cream and 1 glass of water. Sprinkle everything with grated cheese and bake for 40 minutes at 200 degrees.
Гречку помойте и засыпьте в форму для запекания. Разложите по гречке тефтели, помидоры, разрезанные пополам, кусочки сливочного масла. Затем налейте сливки и 1 стакан воды. Присыпьте все тертым сыром и отправьте запекаться на 40 минут при 200 градусах.
Place the buckwheat from the oven on a plate with the meatballs and baked tomatoes. Serve it with canned or fresh vegetables. Decorate with greens.
Гречку из духовки выложите на тарелку с тефтелями и запеченными помидорами. Подайте к ней консервированные или свежие овощи. Украсьте зеленью.