Weigh out the buckwheat. Peel and wash the garlic. Clean and wash the chicken thighs.
Отвесьте гречку. Почистите и помойте чеснок. Куриные бедра зачистите и помойте.
Pour boiling water over buckwheat for 10-15 minutes. Then pour it along with the water onto a baking sheet.
Залейте кипятком гречку на 10-15 минут. Затем вылейте ее вместе с водой на противень.
Chop the garlic, rub the thighs with it, sprinkle with spices, and grind.
Измельчите чеснок, натрите ним бедра, посыпьте специями, разотрите.
Place the prepared thighs on the buckwheat and place pieces of butter on top. Cover the baking sheet with foil and bake for 40 minutes. Then remove the foil and bring until golden brown for 5-10 minutes.
Выложите подготовленные бедра на гречку, сверху положите кусочки масла. Закройте противень фольгой, запекайте 40 мин. Затем снимите фольгу и доведите до румяного цвета в течении 5-10 мин.
Place the buckwheat on a plate with the chicken thigh. Garnish with green parsley. Place chopped vegetables nearby. Use sauce according to your taste.
Выложите гречку на тарелку с куриным бедром. Украсьте зеленой петрушкой. Рядом разложите нарезанные овощи. Используйте соус по вашему вкусу.