Remove the eggs from the refrigerator and separate the whites from the yolks. Leave the whites to warm to room temperature to obtain a soft consistency. Take out the mixer and sieve.
Достаньте из холодильника яйца и отделите белки от желтков. Белки оставьте нагреваться до комнатной температуры, чтобы получить мягкую консистенцию. Достаньте миксер и сито.
Add the protein to the container and sift the powdered sugar into it. Mix the ingredients with a mixer on low speed for 2 minutes. As soon as the glaze starts to turn white, add lemon juice. Beat for another 3 minutes until thickened and a homogeneous snow-white mass is formed.
В емкость добавьте белок, просейте к нему сахарную пудру. Смешайте ингредиенты миксером на низкой скорости 2 мин. Как только глазурь начнет белеть, добавьте лимонный сок. Взбивайте еще 3 мин до загустения и образования однородной массы белоснежного цвета.
To make the icing colorful, add food coloring and mix thoroughly. The good thing about this recipe is that you don’t need to cook anything.
Чтобы сделать глазурь разноцветной, добавьте в нее пищевые красители и тщательно перемешайте. Этот рецепт хорош тем, что ничего здесь варить не нужно.
To apply the glaze to the gingerbread cookies, use a piping bag.
Чтобы нанести глазурь на пряники, используйте кондитерский мешок.