Prepare the required set of products by weight. Weigh out the required amount of cottage cheese, flour, sugar. Prepare the jam that you will use in the pie.
Подготовьте по весу необходимый набор продуктов. Отвесьте нужное количество творога, муки, сахара. Приготовьте варенье, которое будете использовать в пироге.
Beat eggs with sugar and butter. Combine flour with cocoa and soda and add to the egg mixture. Knead the dough.
Взбейте яйца с сахаром и маслом. Муку соедините с какао и содой и всыпьте в яичную массу. Замесите тесто.
Divide it into two parts - larger and smaller. Place most of it in the refrigerator, the smaller part in the freezer.
Разделите его на две части - побольше и поменьше. Большую часть положите в холодильник, меньшую - в морозилку.
Prepare the filling. Combine cottage cheese, 1 teaspoon of flour, 1 glass of sugar, beat in four eggs and mix thoroughly.
Приготовьте заливку. Соедините творог, 1 чайную ложку муки, 1 стакан сахара, вбейте четыре яйца и тщательно размешайте.
Place the dough from the refrigerator into the mold, knead it, and make sides. Place strawberry jam on the bottom and pour curd mixture on top.
Тесто из холодильника выложите в форму, разомните, сделайте бортики. На дно выложите клубничное варенье, сверху залейте творожной массой.
Remove the second part of the dough from the freezer and grate it on top of the jam. Place in the oven. Bake for 45 minutes at 180 degrees.
Из морозилки достаньте вторую часть теста и натрите его на терке поверх варенья. Отправьте в духовку. Выпекайте 45 минут при 180 градусах.
Pour melted chocolate over the cooled pie. Apply chocolate streaks onto the dish. For decoration, add a few jam strawberries or fresh berries. Garnish with mint, nuts or crushed chocolate - whatever suits your taste.
Остывший пирог полейте растопленным шоколадом. Нанесите на блюдо шоколадные разводы. Для украшения положите несколько клубничек из варенья или свежие ягоды. Украсьте мятой, орехами или дробленым шоколадом – на ваш вкус.