Weigh and measure ingredients according to recipe. Trim the meat from chaff and fat. Cook any broth. Wash peeled onions, carrots, peppers, tomatoes. Wash and chop the parsley. Leave the garlic in its peel.
Отвесьте и отмерьте продукты по рецепту. Мясо зачистите от плевы и жира. Сварите любой бульон. Помойте очищенный лук, морковь, перец, помидоры. Помойте и нарежьте петрушку. Чеснок оставьте в кожуре.
Fry the garlic in its peel for 20-30 seconds and remove it from the pan. Then fry the diced onions and carrots in olive oil.
Чеснок в кожуре пожарьте 20-30 секунд и удалите его из сковороды. Затем обжарьте на оливковом масле нарезанные кубиком лук и морковь.
After 3 minutes, send the beef cut into strips and fry it for 5 minutes. Then - chopped bell pepper, add salt and ground black pepper.
Через 3 минуты отправьте нарезанную полосками говядину, обжарьте ее 5 минут. Затем - нарезанный болгарский перец, всыпьте соль и черный молотый перец.
Add rice. After 30 seconds, pour in the wine. After 2 minutes, gradually pour in the broth and evaporate it.
Засыпьте рис. Спустя 30 секунд влейте вино. По истечении 2-х минут постепенно вливайте бульон и выпаривайте его.
At this stage, add cream, butter and stir. Then - chopped parsley and parmesan.
На этом этапе добавьте сливки, сливочное масло и перемешайте. Затем - рубленную петрушку и пармезан.
Place the risotto in a neat mound. Garnish with colorful peppers. Add some brightness with parsley.
Выложите ризотто аккуратной горкой. Украсьте разноцветным перцем. Придайте яркость зеленью петрушки.