Weigh out the required amount of cereals and vegetables. Wash the barley and pour boiling water over it for 15 minutes. Peel and wash the vegetables. Boil the carrots with a clove of garlic for 10 minutes.
Отвесьте нужное количество крупы и овощей. Перловку помойте и залейте кипятком на 15 минут. Очистите и помойте овощи. Отварите морковь с зубчиком чеснока в течении 10 минут.
Finely chop the onion and fry until transparent. Drain the pearl barley and rinse under running water. Add it to the onion, pour in 1 glass of water and leave to cook.
Мелко нарежьте лук и обжарьте до прозрачности. Слейте воду с перловки и промойте под проточной водой. Добавьте ее к луку, влейте 1 стакан воды и оставьте вариться.
Cut the zucchini into small cubes and boiled carrots into slices. Remove the skin from the tomato and also cut into small cubes. Grate the garlic on a fine grater.
Мелкими кубиками нарежьте кабачок, кружочками - вареную морковь. Снимите кожицу с помидора и также нарежьте мелким кубиком. Натрите чеснок на мелкой терке.
15 minutes after boiling the pearl barley, add zucchini, carrots, tomatoes, garlic, and stir. Add water when it evaporates. Add salt, pepper, then grated cheese, butter, dill. Stir.
Через 15 минут после кипения перловки добавьте к ней кабачок, морковь, помидор, чеснок, перемешайте. Подливайте воду, когда она выпаривается. Добавьте соль, перец, затем - тертый сыр, сливочное масло, укроп. Перемешайте.
Garnish the risotto with vegetables to your liking. Place a circle of boiled carrots. Place parsley sprigs around.
Украсьте ризотто овощами по своему вкусу. Выставьте кружок вареной моркови. Вокруг уложите веточки петрушки.