Peel and wash the onion, separate the required amount. Also wash the tomatoes, parsley, and lemon. Measure out the amount of rice, shrimp, wine. Set the vegetable broth to cook.
Очистите и помойте луковицу, отделите ее нужное количество. Также помойте помидоры, петрушку, лимон. Отмерьте норму риса, креветок, вина. Поставьте варить овощной бульон.
Fry finely chopped onion in butter. Pour a glass of wine, add thyme, black peppercorns, bay leaf. Add some salt.
Обжарьте мелко нарезанный лук на сливочном масле. Влейте стакан вина, добавьте тимьян, черный перец горошком, лавровый лист. Посолите.
Heat the olive oil, fry the rice, add some of the broth, and then add it as the liquid reduces.
Разогрейте оливковое масло, обжарьте рис, добавьте часть бульона, а затем вливайте его по мере уменьшения жидкости.
Add finely chopped tomatoes, chopped parsley to the dish, pepper, stir, remove from heat. When the rice is almost ready, add a pinch of parsley and lemon juice. Then - shrimp, onions. Stir, remove from heat.
Отправьте в блюдо мелко нарезанные помидоры, рубленую петрушку, поперчите, перемешайте, снимите с огня. Когда рис почти готов, добавьте щепотку петрушки, сок лимона. Затем - креветки, лук. Перемешайте, снимите с огня.
Place beautiful sprigs of herbs on top of the finished risotto to suit your taste. Also garnish it with fresh vegetables. Add some color with leafy greens in contrasting colors.
На готовое ризотто выложите красивые веточки зелени по своему вкусу. Также украсьте его свежими овощами. Добавьте колорита листовой зеленью контрастных цветов.