Prepare a set of ingredients for risotto. Wash and dry the mushrooms. Peel and wash the onion and garlic. Wash the chicken, cut into pieces and cook the broth.
Приготовьте набор ингредиентов для ризотто. Помойте и обсушите грибы. Лук и чеснок очистите и помойте. Помойте курицу, разрежьте на куски и поставьте варить бульон.
Fry the bacon in olive oil and remove it. It is more convenient to do this with a special spatula.
Обжарьте на оливковом масле бекон, извлеките его. Удобнее это делать специальной лопаткой.
Here, fry slices of mushrooms, chopped onions, and garlic. Fry for another 3-4 minutes.
Здесь же обжарьте ломтики грибов, нашинкованный лук, чеснок. Жарьте еще 3-4 минуты.
Add rice, increase heat. Stir and cook until the rice is translucent. Reduce heat. Pour in hot broth, ladle by ladle, until no liquid remains.
Засыпьте рис, увеличьте огонь. Перемешивайте и готовьте до прозрачности риса. Уменьшите огонь. Вливайте по половнику горячий бульон, пока не останется жидкости.
Add the beans and simmer until they are ready. Turn off the stove. Add mushrooms, bacon and half the grated Parmesan to the contents of the pan.
Выложите фасоль и тушите, пока она не будет готова. Выключите плиту. К содержимому сковороды отправьте грибы, бекон и половину тертого пармезана.
Warm the plates and serve the dish. Garnish it with grated Parmesan. Add sprigs of greenery to decorate according to your taste.
Подогрейте тарелки и подайте блюдо. Украсьте его тертым пармезаном. Положите для украшения веточки зелени по своему вкусу.