Peel the onions, garlic, carrots and wash them. Cut the squid. Wash and cut the meat and cook chicken broth, add salt.
Очистите лук, чеснок, морковь и помойте их. Порежьте кальмары. Помойте и разделайте мясо и поставьте варить куриный бульон, посолите.
Fry the squid in olive oil. Add tuna pieces to them and set aside.
Кальмары обжарьте в оливковом масле. Добавьте к ним кусочки тунца и отставьте.
Grate the carrots, finely chop the onion and garlic. Place them in a frying pan to simmer in butter for 4 minutes, then add rice and salt.
Натрите морковь, мелко нарежьте лук и чеснок. Отправьте их в сковороду на 4 минуты тушиться на сливочном масле, затем всыпьте рис, посолите.
Pour a mixture of white wine and broth over the rice. Add salt and pepper, add bay leaf. Preheat the oven to 200 degrees and place the dish covered with a lid for 50 minutes. Then add squid with tuna to it and cook for another 20 minutes.
Смесью белого вина и бульона залейте рис. Присолите и поперчите, положите лавровый лист. Разогрейте духовой шкаф до 200 градусов и отправьте туда блюдо, закрытое крышкой, на 50 минут. Затем добавьте к нему кальмары с тунцом и доготовьте еще 20 минут.
Serve the risotto on a plate in a heap. Garnish the dish with chopped dill or other herbs to taste. Place chopped seasonal vegetables nearby.
Ризотто подавайте на тарелке, выложив горкой. Украсьте блюдо нарезанным укропом или другой зеленью по вкусу. Рядом положите нарезанные сезонные овощи.