Peel and wash the carrots, onions, and bell peppers. Weigh out the required amount of rice. Choose seasonings that you like.
Почистите и помойте морковь, лук, болгарский перец. Отвесьте нужное количество риса. Выберите приправы, которые вам нравятся.
Chop the onion into cubes and place it in a saucepan. When the onion acquires a golden color, then add carrots cut into half rings and pepper into strips. Turn down the heat.
Нашинкуйте кубиком лук и загрузите его в сотейник. Когда лук приобретет золотистый цвет, следом отправьте к нему нарезанную полукольцами морковь и перец - соломкой. Убавьте огонь.
Add rice, herbs, spices to the vegetables and add water. Simmer for 20 minutes until the rice is cooked.
Добавьте к овощам рис, зелень, специи и залейте водой. Тушите 20 минут до готовности риса.
Garnish the risotto with a sprig of parsley. Also fan out the red bell pepper, cut into strips, on the side.
Ризотто украсьте веточкой петрушки. Также выложите сбоку веером красный болгарский перец, нарезанный полосками.