Place all products on the desktop. Wash and dry the champignons. Peel and wash the onion. Prepare broth based on vegetables.
Выставить на рабочий стол все продукты. Шампиньоны помыть и обсушить. Лук очистить и помыть. На основе овощей приготовить бульон.
Fry the onion in half rings in a saucepan with a thick bottom. Add rice, fry for a few minutes, and then pour in half the broth. Cook for 10 minutes. Then pour in wine and broth alternately. While cooking, add corn.
Лук полукольцами обжарьте в кастрюле с толстым дном. Добавьте рис, несколько минут жарьте, а потом залейте половиной бульона. Варите 10 минут. Затем вливайте попеременно вино и бульон. В процессе варки всыпьте кукурузу.
Chop the champignons coarsely, add salt and simmer in a frying pan with olive oil. Mash the tuna with a fork and add to the champignons.
Шампиньоны нарежьте крупно, посолите и потушите на сковороде в с оливковым маслом. Тунца разомните вилкой и добавьте к шампиньонам.
When the rice is ready, add champignons and tuna to it and stir. Remove from heat, add grated cheese, cover and set aside for 15 minutes.
Когда рис будет готов, добавьте к нему шампиньоны с тунцом и перемешайте. Снимите с огня, всыпьте тертый сыр, накройте крышкой и отставьте на 15 минут.
Serve the risotto in a heap. Garnish with grated cheese. Use basil, parsley, dill or chopped vegetables for decoration.
Подавайте ризотто горкой. Украсьте тертым сыром. Используйте для украшения базилик, петрушку, укроп или овощную нарезку.