Weigh out the required amount of rice, vegetables, spices. Peel and wash onions, carrots, tomatoes. Wash and deseed the pepper. Remove the skin from the tomatoes.
Отвесьте нужное количество риса, овощей, специй. Очистите и помойте лук, морковь, помидоры. Помойте и очистите от семян перец. У помидор снимите кожицу.
Finely chop the onions and chop the tomatoes. Grate the carrots on a coarse grater.
Мелко нашинкуйте репчатый лук, измельчите помидоры. Морковь натрите на крупной терке.
Grease the multicooker bowl with olive oil, add the onion and fry in the “Fry” mode. Gradually add carrots, peppers and tomatoes to the onions. Then - chopped tuna. Fry everything for 5-7 minutes, stirring constantly.
Чашу мультиварки смажьте оливковым маслом, всыпьте в нее лук и обжарьте в режиме «Жарка». Постепенно добавьте к луку морковь, перец и томаты. Затем - измельченный тунец. Обжаривайте все минут 5-7, постоянно помешивая.
Pour rice into the slow cooker, add broth, salt and pepper, stir. Close the lid, turn on the “Rice” mode for 15-20 minutes and cook until the beep sounds.
Засыпьте в мультиварку рис, залейте бульоном, посолите и поперчите, перемешайте. Закройте крышку, включите режим «Рис» на 15-20 минут и готовьте до звукового сигнала.
Add some beauty to the finished risotto by scattering green olives around the dish. Also place sprigs of purple basil, in the middle of which place an olive.
Придайте готовому ризотто красоту – разложите по блюду зеленые маслины. Также уложите веточки фиолетового базилика, в средину которых положите по маслине.