Prepare the ingredients according to the recipe. Weigh the required amount. Wash the onions, parsley, fish heads.
Приготовьте по рецепту продукты. Взвесьте их необходимое количество. Помойте лук, петрушку, рыбьи головы.
Make broth from fish heads. Boil and peel the shrimp.
Сварите бульон из рыбьих голов. Сварите и очистите креветки.
Simmer the shrimp with chopped onion and rice for 2-3 minutes. Then gradually pour in the hot broth, stirring. It should be absorbed, only then should the next portion be poured in. This process will take about 20 minutes.
Креветки тушите с нарезанным луком и рисом 2-3 минуты. Затем постепенно вливайте горячий бульон, помешивая. Он должен впитаться, лишь затем следует вливать следующую порцию. На этот процесс уйдет порядка 20 минут.
Add butter to rice when it is al dente. Stir and season with spices.
Сливочное масло добавьте к рису, когда он будет в кондиции al dente. Перемешайте и заправьте специями.
Sprinkle the finished dish with grated Parmesan. Garnish the risotto mound with olives. Make a flower from lemon slices and place an olive in the middle. Place basil leaves around the edges.
Готовое блюдо присыпьте тертым пармезаном. Украсьте горку ризотто маслинами. Из долек лимона сделайте цветок, положите в его средину маслину. По краям уложите листья базилика.