Display all products. Weigh the required amount. Wash and dry the green onions and dill.
Выставьте все продукты. Взвесьте их нужное количество. Зеленый лук и укроп помойте и обсушите.
Mix the yeast with sugar and pour in 200 ml of warm water. Let them rise. Add salt to taste to the sifted flour, then dissolved yeast. Pour in the rest of the water and knead into a soft and elastic dough. To prevent the dough from becoming too liquid, add the remaining water gradually. Leave the finished dough to rise for an hour in a warm place.
Дрожжи перемешайте с сахаром и влейте 200 мл теплой воды. Дайте им подняться. В просеянную муку добавьте соль по вкусу, затем распущенные дрожжи. Залейте остальной водой и замесите мягкое и эластичное тесто. Чтобы тесто не получилось слишком жидким, добавляйте оставшуюся воду постепенно. Готовое тесто оставьте подниматься на час в теплое место.
Grate the cheese on a coarse grater, mix with herbs, add sour cream and mix the filling thoroughly again.
Сыр натрите на крупной терке, перемешайте с зеленью, добавьте сметану и еще раз тщательно перемешайте начинку.
Form the cake immediately on parchment paper. Roll out the dough to a thickness of approximately 5 mm. Place the prepared filling with herbs and sour cream in the center. Lift the edges of the dough, secure them and carefully roll out the pie with a rolling pin. Transfer the finished pie to a baking sheet. Place the pie in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes. Grease the finished pie with butter.
Пирог формируйте сразу на пергаментной бумаге. Из теста раскатайте пласт толщиной примерно 5 мм. В центр выложите готовую начинку с зеленью и сметаной. Приподнимите края теста, закрепите их и аккуратно раскатайте пирог скалкой. Переложите готовый пирог на противень. В предварительно разогретый до 200 градусов духовой шкаф отправьте пирог на 15 минут. Готовый пирог смажьте сливочным маслом.
Cut the finished pie into portions. Place them neatly on a platter. Garnish with herbs or chopped vegetables. Serve it with sour cream.
Разрежьте готовый пирог на порционные куски. Выставьте их аккуратно на блюде. Украсьте зеленью или овощной нарезкой. Подайте к нему сметану.