Weigh out the products. Leave them on the counter so they are at the same temperature. Wash the potatoes and boil them with their skins on.
Отвесьте продукты. Оставьте их на столе, чтобы они были одинаковой температуры. Помойте картофель и сварите его в кожуре.
Dissolve the yeast in warm water with added sugar, wait until it dissolves. Then add milk, egg, sunflower oil, add flour in parts and knead the dough. Lubricate your hands with vegetable oil, then it will not stick to your hands and knead well. Leave the dough to rise for 1.5 hours.
Дрожжи разведите в теплой воде с добавлением сахара, подождите, пока они распустятся. Затем добавьте к ним молоко, яйцо, подсолнечное масло, всыпьте частями муку и замесите тесто. Смажьте руки растительным маслом, тогда оно не будет липнуть к рукам и хорошо вымесится. Оставьте тесто подходить на 1,5 часа.
Peel the warm boiled potatoes and mash them into a puree, add cheese, pepper, salt and a piece of butter, mash.
Снимите с теплого вареного картофеля кожуру и разомните в пюре, добавьте сыр, перец, соль и кусочек масла, разомните.
Divide the dough into 4 parts. Roll out each flatbread, place ¼ of the filling in the middle, and pinch in a circle. Using your hands, knead from the center, and then with a rolling pin along the edges so that the cake has a diameter of 26-28 mm. Preheat the oven to 200 degrees and bake for 15-20 minutes. Immediately from the oven, brush the pie with butter.
Тесто разделите на 4 части. Каждую лепешку раскатайте, посредине положите ¼ начинки, защипите по кругу. Руками разомните с центра, а потом скалкой по краям, чтобы пирог был диаметром 26-28 мм. Разогрейте духовку до 200 градусов и отправьте выпекаться на 15-20 минут. Сразу из духовки пирог смажьте сливочным маслом.
Cut the pie into neat pieces and place on a plate. Garnish as you wish with basil and tomato slices.
Пирог разрежьте аккуратными кусками и выставьте на тарелку. Украсьте по своему усмотрению базиликом, нарезанными ломтиками помидора.