Weigh the required amount of food. Prepare water, yeast, cheese, sugar, salt.
Взвесьте требуемое количество продуктов. Приготовьте воду, дрожжи, выставьте сыр, сахар, соль.
Add yeast, sugar, salt, vegetable oil to the flour, mix and add warm water. Knead the dough. Let it sit and rise. Then knead and let it rise again. Divide the dough into three parts.
В муку добавьте дрожжи, сахар, соль, растительное масло, перемешайте и добавьте теплую воду. Замесите тест. Дайте ему постоять и взойти. Затем обомните и пусть еще раз взойдет. Разделите тесто на три части.
Grate the cheese and also divide into three parts. Assemble the pie. Roll out each ball of dough and place the filling in the middle.
Сыр натрите на терке и также разделите на три части. Соберите пирог. Раскатайте каждый шар теста, посередине уложите начинку.
Form a pie. Gather all the edges in the middle, roll out slightly and make a hole for steam. Place on a baking sheet lined with parchment and place in the oven for 15 minutes at 200°C. Grease the finished pie with butter.
Сформируйте пирог. Соберите все края в средину, слегка раскатайте и сделайте отверстие для пара. Выложите на противень, застеленный пергаментом, и отправьте в духовку на 15 мин при 200 °C. Готовый пирог смажьте сливочным маслом.
Serve the finished Ossetian pie sliced into neat sectors. Garnish with a sprig of greenery. Serve it with sour cream or other fermented milk drinks.
Готовый осетинский пирог подавайте нарезанным на аккуратные секторы. Украсьте веточкой зелени. Подайте к нему сметану или другие кисломолочные напитки.