Weigh and prepare all foods. Wash and dry the chicken and mushrooms. Peel and wash the onions and carrots.
Взвесьте и приготовьте все продукты. Помойте и обсушите курицу и грибы. Очистите и помойте лук и морковь.
Remove the chicken from the bone, leave only the wings and legs, and marinate in spices.
Курицу отделите от кости, оставьте только крылья и ножки, замаринуйте в специях.
Cut the onion into cubes, grate the carrots, chop the mushrooms randomly and fry everything. Boil the rice until cooked and mix with mushrooms.
Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на тёрке, произвольно нарежьте грибы и всё обжарьте. Рис отварите до готовности и смешайте с грибами.
Seal the skin of the chicken with toothpicks, but leave room for the filling. Stuff the carcass and place on a baking sheet. Bake at 180 degrees for 60 minutes.
Кожу курицы скрепите зубочистками, но оставьте место для начинки. Нафаршируйте тушку, выложите на противень. Запекайте при 180 градусах 60 минут.
Serve the chicken with mushrooms and rice in beautifully cut portions. Pour the sauce over them. Serve sliced colorful vegetables and greens with the chicken.
Подавайте курицу с грибами и рисом красиво нарезанными порционными кусками. Полейте их соусом. Подайте с курицей нарезку ярких овощей, зелень.