Measure out the buckwheat and wash it. Peel the carrots, onions and garlic, wash them. Wash the parsley.
Отмерьте гречку, помойте ее. Очистите морковь, лук чеснок, помойте их. Помойте петрушку.
Peel the sausages from the film, chop the onion. Grate the carrots and cut the sausages into slices.
Почистите сосиски от пленки, нарежьте лук. Морковь натрите на терке, сосиски порежьте кружочками.
Fry the onions and carrots in vegetable oil, then add the sausages and garlic to the pan.
Обжарьте лук и морковь на растительном масле, затем добавьте в сковороду сосиски и чеснок.
Pour buckwheat into the frying pan, salt and pepper everything to taste, add a piece of butter, pour water and simmer over low heat for 15-20 minutes.
Насыпьте в сковороду гречку, посолите и поперчите все по вкусу, добавьте кусочек сливочного масла, налейте воду и варите на медленном огне 15-20 минут.
Place the buckwheat on a plate. Serve it with parsley. If desired, place sliced tomatoes, peppers or other vegetables to taste on a plate.
Выложите гречку в тарелку. Подайте ее с зеленью петрушки. По желанию положите в тарелку нарезанные слайсами помидоры, перец соломкой или другие овощи по вкусу.