Weigh and wash the buckwheat. Peel the onion and wash it. Remove the chaff and wash the liver.
Отвесьте и помойте гречку. Очистите от шелухи лук и помойте его. Зачистите от плевы и помойте печень.
Let the buckwheat cook. Meanwhile, cut the onion into rings and fry in butter.
Поставьте варить гречку. Тем временем лук нарежьте кольцами и поставьте жарить на сливочном масле.
Add the prepared liver to the onion and simmer for 20-25 minutes.
Добавьте к луку подготовленную печень, тушите все 20-25 минут.
Add boiled buckwheat to the pan with the onions and liver and simmer for another 10 minutes.
Отправьте в сковороду к луку и печени вареную гречку и тушите еще 10 минут.
Place the prepared buckwheat with liver on a dish. Place a sprig of greenery in the middle. Garnish with drops of sauce and sliced vegetables.
Выложите на блюдо готовую гречку с печенью. Уложите посредине веточку зелени. Украсьте каплями соуса и нарезанными слайсами овощей.