Measure and weigh the products you need. Wash the buckwheat. Peel and wash the onions and carrots.
Отмерьте и отвесьте нужные продукты. Гречку помойте. Очистите и помойте лук и морковь.
Cook the buckwheat in salted water until cooked until the water evaporates.
Гречку поставьте варить в подсоленной воде до готовности, пока не испарится вода.
Finely chop the onion, grate the carrots, and cut the sausage into large cubes.
Нарежьте мелко лук, натрите на терке морковь, крупными кубиками нарежьте колбасу.
Send the onions to fry in a frying pan, and then the carrots, followed by the sausage.
Отправьте обжариваться на сковороду лук, а затем морковь, следом за ними – колбасу.
Place the porridge on a plate. Place the sausage fried with vegetables in a circle. Sprinkle with herbs. If desired, arrange vegetables of different colors on the plate.
Выложите кашу в тарелку. По кругу обложите ее обжаренной с овощами колбасой. Присыпьте зеленью. По желанию уложите на тарелке овощи разных цветов.