Prepare food according to the required recipe and weight. Peel and wash the garlic and onions. Trim the meat from excess fat and chaff.
Приготовьте продукты по нужной рецептуре и весу. Очистите и помойте чеснок и лук. Мясо зачистите от лишнего жира и плевы.
Pour 120 g of buckwheat into 300 ml of boiling salted water. Cook for 20 minutes. Cut the meat into thin strips and add 1 liter of water and soda to soften the meat.
В 300 мл кипящей подсоленной воды всыпьте 120 г гречневой крупы. Варите 20 минут. Мясо нарежьте на тонкие полоски и залейте 1 литром воды с содой для размягчения мяса.
Heat vegetable oil in a frying pan. Cut the onion into half rings and fry with paprika for 3 minutes.
На сковороде разогрейте растительное масло. Лук нарежьте полукольцами и обжарьте с паприкой 3 минуты.
Rinse the meat, squeeze out the water, add salt, coat in semolina and add to the onion. Fry, stirring, over high heat for 5 minutes. Then reduce the heat and cover with a lid.
Мясо промойте, отожмите от воды, посолите, запланируйте в манной крупе и выложить к луку. Обжаривайте, помешивая, на сильном огне 5 минут. Затем уменьшите нагрев и накройте крышкой.
Cut the garlic into slices and add to the meat. Season with ground black pepper. Add butter and meat to the prepared buckwheat and stir.
Чеснок нарежьте слайсами и добавьте к мясу. Заправьте молотым черным перцем. В готовую гречку добавьте сливочное масло и мясо, перемешайте.
Place buckwheat with meat on a plate. Fan out slices of tomatoes or any other vegetables you like along the edge. Add sprigs of herbs if desired.
Выложите гречку с мясом на блюдо. По краю уложите веером нарезку из томатов или любых других овощей, которые вам по вкусу. По желанию добавьте веточки зелени.