Gather the necessary ingredients for the waffles. Weigh and measure out the required amount. Peel and wash the strawberries. Grind it into puree with a blender. Keep food at room temperature.
Соберите необходимые продукты для вафель. Взвесьте и отмерьте их нужное количество. Очистите и помойте клубнику. Измельчите ее блендером в пюре. Подержите продукты при комнатной температуре.
Combine eggs with sugar and whisk until smooth.
Соедините яйца с сахаром, взбейте венчиком до однородной массы.
Add pureed strawberries, milk, sunflower oil, flour, baking powder. Stir.
Добавьте пюрированную клубнику, молоко, подсолнечное масло, муку, разрыхлитель. Перемешайте.
Place a few tablespoons of batter into the waffle iron and close the lid. Bake for approximately 5 minutes until waffles are golden brown. Continue baking until the dough is gone.
Положите несколько ложек теста в вафельницу, закройте крышку. Выпекайте приблизительно 5 минут до золотистого цвета вафель. Продолжайте выпекать, пока не закончится тесто.
Sprinkle powdered sugar on top of the waffles and serve. Garnish the dish with a handful of fresh berries. Add fruit sauce as desired to the plate.
Посыпьте сверху вафли сахарной пудрой и так подайте. Украсьте блюдо горсткой свежих ягод. В произвольном виде добавьте на тарелку фруктовый соус.