Prepare all ingredients. Rinse the avocado, dry it with a paper towel, peel it, and remove the pit with a knife or fork.
Подготовьте все ингредиенты. Авокадо ополосните, просушите бумажным полотенцем, очистите от кожуры, удалите косточку с помощью ножа или вилки.
Cut the avocado into slices.
Авокадо нарежьте на дольки.
Then prepare the batter: in a bowl, beat the egg with a fork along with sugar, salt and pepper. First roll the avocado slices in flour, then dip in the egg. Then roll the slices in flour again.
Затем приготовьте кляр: в миске взбейте яйцо вилкой вместе с сахаром, солью и перцем. Дольки авокадо сначала обваляйте в муке, затем окуните в яйцо. Потом еще раз обваляйте дольки в муке.
Heat a saucepan or deep frying pan with vegetable oil. Fry avocado slices for 3 minutes on each side.
Разогрейте сотейник или глубокую сковороду с растительным маслом. Обжарьте дольки авокадо по 3 минуты с каждой стороны.
Place the finished golden slices on a paper towel for 2 minutes to remove excess oil.
Готовые золотистые дольки выложите на 2 минуты на бумажное полотенце, чтобы избавиться от лишнего масла.
Deep-fried avocado slices are ready. Serve them garnished with finely chopped green onions.
Дольки авокадо во фритюре готовы. Подавайте их, украсив мелко нарубленным зеленым луком.
Serve the avocado on a flat plate with a bowl of soy sauce and sesame seeds in the center.
Подайте авокадо на плоской тарелке, поставив в центр пиалу с соевым соусом и кунжутом.