Prepare the required amount of food. Weigh flour, butter, jam. Make sure the food comes to room temperature.
Приготовьте нужно количество продуктов. Взвесьте муку, сливочное масло, джем. Позаботьтесь, чтобы продукты прогрелись до комнатной температуры.
Grind eggs with sugar, add soft butter, vanillin, stir. Then add flour, soda, slaked with vinegar, and knead the dough. Divide it into larger and smaller parts.
Разотрите яйца с сахаром, добавьте мягкое масло, ванилин, размешайте. Затем всыпьте муку, соду, гашенную уксусом, и замесить тесто. Разделите его на большую и меньшую части.
Place the smaller portion in the freezer for 40 minutes. Place the other part on a baking sheet and spread over its entire area.
Часть поменьше уберите в морозилку на 40 минут. Другую часть выложите на противень и расправьте по всей его площади.
Spread strawberry jam on top of the dough. Then remove a smaller portion of the dough from the refrigerator and grate it over the jam. Bake at 180 degrees for about 30 minutes.
Сверху теста выложите джем из клубники. Затем достаньте из холодильника меньшую часть теста и натрите ее поверх джема на терке. Выпекайте при 180 градусах примерно 30 минут.
Cut the finished pie into portions and place on a plate. Sprinkle with powdered sugar. Garnish the dish with fresh berries and berry sauce.
Разрежьте готовый пирог на порции и выложите на блюдо. Присыпьте сахарной пудрой. Украсьте блюдо свежими ягодами и ягодным соусом.