Measure out the required amount of peaches, sugar and raspberries. Wash the peaches, dry, peel and cut into slices. Prepare jars and lids.
Отмерьте требуемое количество персиков, сахара и малины. Персики помойте, обсушите, очистите от кожуры и нарежьте дольками. Подготовьте банки и крышки.
In a cooking container, combine chopped peaches, raspberries and sugar, stir and wait until the fruit releases its juice.
В емкости для варки смешайте нарезанные персики, малину и сахар, перемешайте и подождите, пока фрукты пустят сок.
Place on the fire, wait until it boils, skim off the foam. Cook briefly so that the raspberries do not lose their aroma and taste. Then roll into sterilized jars.
Поставьте на огонь, подождите, пока закипит, снимите пену. Варите недолго, чтобы малина не утратила аромат и вкус. Затем закатать в стерилизованные банки.
Serve peach and raspberry jam in a crystal vase. Decorate the tea party with sprigs of raspberries or basil. Serve lemon and cookies.
Варенье из персиков с малиной подайте в хрустальной вазочке. Украсьте место чаепития веточками малины или базилика. Подайте лимон и печенье.