Prepare all ingredients. Wash the cod and dry with a paper towel. If necessary, remove bones and scales from the fish.
Подготовьте все ингредиенты. Треску помойте и просушите бумажным полотенцем. При необходимости, удалите из рыбы кости, уберите чешую.
Prepare the batter: mix flour, salt and pepper, and egg in a bowl. Leave the mixture for 5-7 minutes.
Приготовьте кляр: в миске смешайте муку, соль и перец, яйцо. Оставьте смесь на 5-7 минут.
Cut the onion into small cubes and stir into the batter.
Лук нарежьте мелким кубиком и вмешайте в кляр.
Dip the cod pieces into the batter and leave in it for 2-3 minutes.
Кусочки трески обмакните в кляр и оставьте в нем полежать на 2-3 минуты.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the fish on both sides for 5-6 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте рыбу с двух сторон по 5-6 минут до золотистой корочки.
Garnish the finished cod with finely chopped green onions and serve.
Готовую треску украсьте мелко нарубленным зеленым луком и подавайте.
Serve the cod on a flat plate with lettuce, cherry tomatoes and a wedge of lemon.
Подайте треску на плоской тарелке с листьями салата, помидорами черри и долькой лимона.