Prepare a set of products. Wash and peel the potatoes, onions, carrots and wash them. Wash the meat. Soak mushrooms and peas for 60 minutes.
Приготовьте набор продуктов. Помойте и очистите картофель, лук, морковь, помойте их. Помойте мясо. Замочите на 60 минут грибы и горох.
Put the meat to cook, add salt to the water. When it boils, skim off the foam and add the mushrooms to the pan. Cook everything until done. Boil the peas in a separate pan.
Положите вариться мясо, подсолите воду. Когда закипит, снимите пену и загрузите в кастрюлю грибы. Варите все до готовности. Горох отварите в отдельной кастрюле.
Prepare a fry of onions, carrots and butter.
Приготовьте поджарку из лука, моркови и сливочного масла.
Add diced potatoes and ham, cut into strips, fry and cooked peas to the broth. Cook until the potatoes are done. At the end of cooking, add the greens.
Добавьте в бульон картофель, нарезанный кубиками и ветчину, нарезанную соломкой, поджарку и готовый горох. Варите до готовности картофеля. В конце варки добавьте зелень.
Serve the dish with toast and sour cream. Spread the toast with mustard to your liking. Serve greens, garlic cloves, hot chili peppers.
Подавайте блюдо с тостами и сметаной. Тосты смажьте горчицей по своему вкусу. Подайте зелень, зубчики чеснока, острый перец чили.