Gather the required ingredients. Prepare the meat for cooking, clean it of fat and chaff, wash it and cut it as desired. Peel and wash mushrooms, vegetables and herbs.
Соберите нужные ингредиенты. Приготовьте к варке мясо, очистите его от жира и плевы, помойте и нарежьте произвольно. Очистите и помойте грибы, овощи и зелень.
Place the meat in a saucepan with water, add salt and cook the broth. While boiling, skim off the foam, then add dried mushrooms, parsley root and dried herbs.
Мясо поместите в кастрюлю с водой, присолите и поставьте варить бульон. Во время закипания снимите пену, после чего добавьте сушёные грибы, корень петрушки и сушёную зелень.
Finely chop the onion into cubes, cut the carrots into slices, peppers into strips, champignons into slices, tomatoes into slices. Prepare a fry from them. First, fry the onions and carrots in vegetable oil until half cooked, then add mushrooms, peppers and tomatoes.
Лук мелко порубите кубиком, морковь порежьте кружочками, перец - соломкой, шампиньоны – пластинами, помидоры - дольками. Из них приготовьте поджарку. Сначала поджарьте на растительном масле до полуготовности лук с морковью, потом добавьте грибы, перец и помидор.
When the broth is ready, add the roast and sauerkraut, cook for another 5 minutes and remove from heat. Add salt as needed, keeping in mind that cabbage is salty.
Когда бульон будет готов, добавьте поджарку и квашеную капусту, варите ещё 5 минут и снимите с огня. Солите по надобности, учитывая, что капуста соленая.
Serve the mushrooms with the broth hot. Place a gravy boat with sour cream next to it. Place a handful of crackers nearby.
Подавайте грибы с бульоном горячим. Поставьте рядом соусник со сметаной. Выложите рядом горсть сухариков.