Wash the potatoes and carrots. Boil them in salted water until tender. Boil the eggs. Cool vegetables and eggs and peel.
Помойте картофель и морковь. Отварите их в подсоленной воде до готовности. Сварите яйца. Остудите овощи и яйца и очистите.
For the first layer of salad, grate boiled potatoes directly into the salad bowl for a fluffy texture. Spread with mayonnaise. Grate the eggs with a second layer and also coat with mayonnaise.
Для первого слоя салата натрите отварной картофель на крупной терке прямо в салатницу для пушистой текстуры. Промажьте майонезом. Вторым слоем натрите на терке яйца и также промажьте майонезом.
Cut the mushrooms into cubes, place them in a third layer, coat with mayonnaise, and then cut the ham into cubes as well.
Нарежьте грибы кубиками, уложите их третьим слоем, промажьте майонезом, а затем нарежьте ветчину также кубиками.
Make the next layer of grated carrots and coat it with mayonnaise. The last layer is grated processed cheese and a thin layer of mayonnaise. Place in the refrigerator for several hours to soak.
Следующим слоем сделайте тертую морковь и промажьте ее майонезом. Последний слой – тертый плавленый сыр и тонкий слой майонеза. Поставьте в холодильник на несколько часов для пропитки.
Serve the salad garnished with mushrooms and herbs. Crush the edges with chopped parsley. Place the mushroom caps on yellow cherry tomatoes. Place diced carrot slices and cherry halves on the salad sheet. Use salad greens.
Подавайте салат с украшением из грибов и зелени. Рубленой петрушкой притрусите края по кругу. Шляпки грибов «усадите» на желтые помидоры черри. Разложите по полотну салата фигурно нарезанные кружочки моркови и половинки черри. Используйте зелень салата.