Prepare all the products, weigh out the required quantity. Wash and dry mushrooms and herbs. Peel the onions and garlic and wash them. Chop the mushrooms coarsely and the onion into half rings.
Подготовьте все продукты, отвесьте их нужно количество. Помойте и обсушите грибы, зелень. Очистите лук и чеснок от шелухи и помойте их. Грибы нарежьте крупно, лук - полукольцами.
Heat the oil in a frying pan and fry the onions and mushrooms for about 20 minutes, add salt and pepper. Grease a baking dish with oil and place the fried mushroom mixture in it.
На сковороде разогрейте масло и обжарьте лук с грибами около 20 минут, посолите и поперчите. Форму для запекания смажьте маслом и выложите в нее обжаренную грибную смесь.
Fry finely chopped garlic cloves in a frying pan for about 3 minutes. Place parsley and garlic on top of the mushrooms.
На сковороде обжарьте мелко порезанные зубчики чеснока – около 3 минут. Петрушку и чеснок выложите сверху на грибы.
Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle on the prepared mixture. Place the mold with mushrooms in the oven, preheated to 200°C. Bake mushrooms for 25-30 minutes.
Натрите сыр на крупной тёрке и посыпьте подготовленную смесь. Форму с грибами отправьте в духовку, предварительно нагретую до 200°C. Запекайте грибы 25-30 минут.
Serve the dish hot with a golden brown and aromatic cheese crust. Place a sprig of parsley nearby. For baked mushrooms - several cut fried champignons.
Блюдо подавайте на стол горячим с румяной и ароматной сырной корочкой. Рядом положите веточку петрушки. На запеченные грибы – несколько жареных шампиньонов в срезе.