Prepare all the ingredients. Clean the fish, wash and dry. Peel and wash the vegetables.
Приготовьте все продукты. Рыбу очистите, помойте и обсушите. Овощи очистите и помойте.
Boil the buckwheat until tender, fry the onions and carrots in vegetable oil, combine with buckwheat.
Гречку отварите до готовности, лук и морковь обжарьте на растительном масле, соедините с гречкой.
Cut the peppers and tomatoes into cubes and add them to the buckwheat. Add salt and stir.
Перец и помидоры порежьте на кубики и добавьте их в гречку. Посолите и перемешайте.
Pepper the fish, add salt and coat with mayonnaise. Place on a baking sheet, stuff with buckwheat and vegetables. Bake in the oven for 45 minutes at 180 degrees.
Рыбу поперчите, посолите и обмажьте майонезом. Выложите на противень, нафаршируйте гречкой с овощами. Выпекайте в духовке 45 минут при температуре 180 градусов.
Cut the fish into portions. Place each in a dish and cover it with stripes of richly colored sauce. Decorate the dish with herbs and vegetables of your choice.
Разрежьте рыбу на порционные куски. Каждый положите в блюдо, нанесите на него полоски соусом насыщенного цвета. Украсьте блюдо зеленью, овощами на ваш вкус.