Conveniently place the products you need on your desktop. If using frozen ground chicken, defrost it at room temperature in advance. Peel the onion and chop finely. Stew vegetables for serving in advance. Prepare a baking dish. Turn on the oven to 190 degrees.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Если используете замороженный куриный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Репчатый лук почистите и мелко нарежьте. Заранее потушите овощи для подачи. Приготовьте форму для запекания. Включите духовку на 190 градусов.
Prepare the binder for the minced meat. Trim the crusts from the pieces of bread and fill the crumb with milk. Let stand for 10 minutes.
Приготовьте связующий компонент для фарша. С кусочков хлеба обрежьте корки, мякиш залейте молоком. Дайте постоять 10 минут.
While the bread is soaking, start preparing the minced meat. In a deep bowl, combine the minced meat, chopped onion, beat in the egg, season with salt and pepper, mix thoroughly. Squeeze out the soaked bread, place the crumb into the minced meat, knead well.
Пока хлеб размокает, займитесь приготовлением фарша. В глубокой миске соедините фарш, измельченный лук, вбейте яйцо, приправьте солью и перцем, тщательно перемешайте. Размоченный хлеб отожмите, мякиш выложите в фарш, хорошо вымесите.
Fry the meatballs. Using your hands greased with vegetable oil, form the resulting minced meat into balls and roll them in flour. Place in a hot frying pan, greased with oil, and fry on both sides for 3-5 minutes on each.
Пожарьте биточки. Из полученного фарша руками, смазанными растительным маслом, сформируйте шарики, обваляйте их в муке. Выложите на раскаленную сковороду, смазанную маслом, и обжаривайте с двух сторон по 3-5 минут с каждой.
Stew the meatballs in the oven. Place the meatballs in a baking dish. Pour in the broth and place in a preheated oven for 15 minutes.
Потушите биточки в духовке. Выложите биточки в форму для запекания. Залейте бульоном, поставьте в разогретую духовку на 15 минут.
Serve the chicken balls hot with a side dish of stewed vegetables.
Биточки с курицей подавайте на стол горячими с гарниром из тушеных овощей.