Conveniently arrange the ingredients for cooking. Peel, wash and finely chop the onion. Wash the greens, dry and finely chop.
Удобно расположите ингредиенты для приготовления. Лук почистите, помойте и мелко нарежьте. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Prepare the minced meat. Place 2 pieces of bread soaked in water in a deep container, add minced pork and beef, finely chopped onion, herbs, salt and seasonings. Mix well, beat the minced meat thoroughly with your hands.
Подготовьте фарш. В глубокую емкость выложите смоченные в воде 2 кусочка хлеба, добавьте свино-говяжий фарш, мелко нарезанный лук, зелень, соль и приправы. Хорошо перемешайте, тщательно отбейте фарш руками.
Form into balls. Form identical round balls, after wetting your hands with cold water.
Сформируйте биточки. Сформируйте одинаковые биточки круглой формы, предварительно смочив руки холодной водой.
Make the sauce. Place tomato paste, sour cream and seasonings to taste in a small bowl. Mix until smooth.
Сделайте соус. В небольшую миску отправьте томатную пасту, сметану и приправы по вкусу. Смешайте до однородности.
Bake the meatballs in a slow cooker. Place the formed meatballs into the multicooker bowl and pour over the tomato-sour cream sauce. Turn on the "Extinguishing" mode for 1 hour.
Выпекайте биточки в мультиварке. В чашу мультиварки выложите сформированные биточки и полейте томатно-сметанным соусом. Включите режим "Тушение" на 1 час.
Serve with sauce and chopped herbs.
Подавайте, полив соусом и посыпав нарезанной зеленью.