Wash the eggs.
Яйца вымойте.
Prepare all ingredients. Grate Adyghe cheese, smoked and suluguni on a coarse grater, mix with cottage cheese. Divide into 6 parts. Beat eggs with cream. Cut the pita bread into pieces according to the size of the baking dish.
Подготовьте все ингредиенты. Адыгейский сыр, копченый и сулугуни натрите на крупной терке, смешайте с творогом. Разделите на 6 частей. Взбейте яйца со сливками. Нарежьте лаваш на куски в соответствии с размером формы для запекания.
Bake the achma. Place the first layer of pita bread on the bottom. Brush with egg-cream mixture. Spoon some of the cheese mixture on top. Repeat layers until you run out of ingredients. The last layer is lavash, sprinkled with the rest of the egg-cream mixture. Bake the pie in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките ачму. Выложите на дно первый слой лаваша. Смажьте яично-сливочной смесью. Выложите сверху часть сырной смеси. Повторяйте слои, пока не закончатся ингредиенты. Последний слой — лаваш, политый остатками яично-сливочной смеси. Выпекайте пирог в разогретой до 180 градусов духовке в течение 30 минут.
Serve hot, garnished with a sprig of fresh parsley.
Подавайте ачму горячей, украсив веточкой свежей петрушки.