Wash the eggs.
Яйца вымойте.
Prepare all ingredients. Cut the pita bread into pieces corresponding to the size of the baking dish to make 8 layers. Grate the mozzarella and hard cheese on a coarse grater and mix evenly. Divide into 8 parts. Beat the eggs with kefir with a whisk. Melt the butter.
Подготовьте все ингредиенты. Лаваш порежьте на части, соответствующие размеру формы для запекания, чтобы получилось 8 слоев. Моцареллу и твердый сыр натрите на крупной терке, равномерно перемешайте. Разделите на 8 частей. Яйца с кефиром взбейте венчиком. Растопите сливочное масло.
Form a pie. Using a brush, spread the melted butter over the bottom of the baking dish. Dip a sheet of lavash into the kefir-egg mixture and place in the mold. Sprinkle with some of the cheese. Repeat layers of pita bread and cheese until you run out of ingredients. Pour the remaining kefir-egg mixture on top. Bake the achma for 30 minutes until golden brown.
Сформируйте пирог. Распределите растопленное масло кисточкой по дну формы для запекания. Лист лаваша окуните в кефирно-яичную смесь, выложите в форму. Посыпьте частью сыра. Повторяйте слои лаваша и сыра, пока не закончатся ингредиенты. Полейте сверху оставшейся кефирно-яичной смесью. Выпекайте ачму 30 минут до румяной корочки.
Serve the achma hot with a glass of kefir.
Подавайте ачму горячей со стаканом кефира.