Prepare products for achma from puff pastry. Thaw the puff pastry. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте продукты для ачмы из слоеного теста. Разморозьте слоеное тесто. Натрите сыр на крупной терке.
Prepare your achma. Mix kefir with eggs. Stretch the puff pastry slightly with your hands and cut into halves. You will get four layers. Roll out thinly.
Подготовьте ачму. Кефир смешайте с яйцами. Слоеное тесто слегка растяните руками, разрежьте на половинки. Получится четыре пласта. Тонко раскатайте.
Bake the achma. Place the first layer in a baking dish greased with vegetable oil. Sprinkle with cheese, fill with kefir-egg mixture. Do the same with the remaining layers. The top layer is not covered with cheese and filling. Bake at 180 degrees for 30-35 minutes until golden brown.
Запеките ачму. Выложите первый пласт в форму для запекания, смазанную растительным маслом. Посыпьте сыром, залейте кефирно-яичной смесью. То же самое проделайте с остальными слоями. Верхний пласт сыром и заливкой не покрывается. Запекайте при 180 градусах 30-35 минут до румяной корочки.
Serve puff pastry dough warm, cut into square portions.
Подавайте ачму из слоеного теста в теплом виде, нарезав на квадратные порции.