Prepare food for achma. Chop the cheese with a knife or grate it on a medium grater. Wash the greens and chop them. Shape the rectangular pita bread into a pan shape if desired.
Подготовьте продукты для ачмы. Измельчите сыр ножом или натрите на средней терке. Зелень помойте, измельчите. Придайте прямоугольному лавашу форму сковороды, если это требуется.
Make the filling. Mix cottage cheese and herbs. Add some salt. Break the egg, shake, lightly add salt and pepper.
Сделайте начинку. Смешайте творог и зелень. Посолите. Яйцо разбейте, взболтайте, слегка подсолите, поперчите.
Prepare achma with egg. Heat a frying pan with vegetable oil to medium. Pour cold water over the first layer of pita bread and immediately place it on hot oil. Place the curd mass on it. Cover with the next pita bread. Sprinkle with grated cheese. Lay out the third sheet, pour the egg on top, which should fill all the voids. Cook covered for 5 minutes.
Приготовьте ачму с яйцом. Сковороду с растительным маслом разогрейте до среднего уровня. Первый слой лаваша обдайте холодной водой, сразу выложите на раскаленное масло. Разместите на нем творожную массу. Накройте следующим лавашем. Посыпьте тертым сыром. Выложите третий лист, залейте сверху яйцом, которое должно заполнить все пустоты. Готовьте под крышкой 5 минут.
Remove the egg and egg from the frying pan, cut and serve warm.
Ачму с яйцом извлеките из сковороды, нарежьте и подайте на стол в теплом виде.