Preheat the oven to 180⁰C. Wash the chicken fillet and vegetables and dry with a paper towel.
Разогрейте духовку до 180 ⁰С. Куриное филе и овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Chop the garlic. Cut the tomato into rings.
Чеснок измельчите. Помидор нарежьте колечками.
Make several cuts along the entire length of the chicken fillet. Do not cut the meat all the way through so that the dish does not fall apart in the oven.
На курином филе сделайте несколько надрезов по всей длине куска. Не разрезайте мясо до конца, чтобы блюдо не развалилось в духовке.
Then insert tomato rings and garlic into the cuts in the fillet. Place the fillet in a baking dish greased with vegetable oil.
Затем вложите в надрезы филе кольца помидора и чеснок. Выложите филе в форму для запекания,смазанную растительным маслом.
Brush the fillet with mayonnaise, sprinkle with Italian herbs and bake for 35-40 minutes at 180°C.
Смажьте филе майонезом, посыпьте итальянскими травами и запекайте 35-40 минут при 180 ⁰С.
Garnish the finished chicken fillet with finely chopped fresh herbs.
Готовое куриное филе украсьте мелко нарубленной свежей зеленью.
Serve chicken fillet with a side dish of grilled vegetables.
Подавайте куриное филе с гарниром из овощей-гриль.