Prepare a mixer, several containers and a baking dish with a diameter of 20-22 cm. Sift the flour. Wash the eggs. Preheat the oven to 180 degrees.
Приготовьте миксер, несколько емкостей и форму для выпекания диаметром 20-22 см. Просейте муку. Яйца помойте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the base. Place honey and baking powder in a small saucepan. Place the pan over medium heat. Stir the contents constantly until the honey is completely dissolved. Once the mixture foams, remove the pan from the stove.
Приготовьте основу. В небольшую кастрюлю положите мед и разрыхлитель. Поставьте кастрюлю на средний огонь. Постоянно помешивайте содержимое, пока мед полностью не растворится. Как только смесь вспенится, снимите кастрюлю с плиты.
Knead the dough. Mix eggs and sugar and beat with a mixer until the sugar dissolves. Mix the mixture with the honey base by hand.
Замесите тесто. Яйца и сахар перемешайте и взбейте миксером, пока сахар не растворится. Вручную перемешайте смесь с медовой основой.
Put the sponge cake to bake. Add sifted flour to the resulting mixture, mix thoroughly to form an airy dough. Grease a baking dish with oil, pour the dough into it and place the biscuit in the oven for 45-50 minutes at 180 degrees.
Поставьте бисквит выпекаться. В полученную смесь добавьте просеянную муку, тщательно перемешайте, чтобы получилось воздушное тесто. Смажьте форму для выпекания маслом, вылейте в нее тесто и поставьте бисквит в духовку на 45-50 минут при 180 градусах.
The finished sponge cake can be cut into several pieces and used as a base for a cake. But the simplest use of the treat is as a ready-made dessert. Cut a piece from the biscuit and enjoy the pleasant honey taste with a cup of hot tea.
Готовый бисквит можно разрезать на несколько частей и использовать как основу для торта. Но самое простое применение угощения — в качестве готового десерта. Отрежьте от бисквита кусочек и насладитесь приятным медовым вкусом за чашкой горячего чая.