Drain all liquid from the fish, removing bones if necessary. Peel the onion and wash it. Wash the green onions and basil and chop coarsely. Prepare your frying pan, bowls and baking dish.
Слейте с рыбы всю жидкость, при необходимости уберите кости. Лук очистите от шелухи и помойте. Вымойте перья зеленого лука и базилик, крупно порежьте. Подготовьте сковороду, миски и форму для выпечки.
Fry the fish. Cut the onion into cubes and fry in butter. Then add the fish and salt. Fry for a few minutes over medium heat.
Пожарьте рыбу. Лук нарежьте кубиками и обжарьте на сливочном масле. Затем добавьте рыбу и посолите. Обжаривайте несколько минут на среднем огне.
Make the dough. In a separate bowl, beat the eggs with salt, while continuing to beat, add milk and vegetable oil. Mix flour with yeast and sift into mixture. Add fish and pink pepper to the prepared mixture. Grate the cheese and add to the dough, mix well.
Сделайте тесто. В отдельной миске взбейте яйца с солью, продолжая взбивать, добавьте молоко и растительное масло. Муку смешайте с дрожжами и просейте в смесь. В готовую массу добавьте рыбу и розовый перец. Сыр натрите на терке и засыпьте в тесто, хорошо перемешайте.
Put the pie to bake. Grease the mold with oil, then place the prepared mixture into it. Preheat the oven to 160 degrees and place the pie for 20-25 minutes.
Поставьте пирог выпекаться. Форму смажьте маслом, затем выложите в нее готовую смесь. Разогрейте духовку до 160 градусов и поставьте пирог на 20-25 минут.
Serve the pie when it has cooled slightly. Garnish it with basil and green onions when serving.
Подавайте пирог, когда он немного остынет. Украсьте его при подаче базиликом и зеленым луком.