Soak the bulgur in cold water for 2-3 hours. Wash the mushrooms and peel the onions. Finely chop the onion. Wash the parsley and separate the leaves from the stem. Wash the cherry tomatoes and cut them in half. Cut the cheese into thin slices. Prepare your meat grinder.
Замочите булгур в холодной воде на 2-3 часа. Помойте грибы и очистите лук от шелухи. Мелко нарежьте лук. Зелень петрушки промойте и отделите листики от стебля. Помидоры черри помойте и разрежьте пополам. Сыр порежьте тонкими ломтиками. Подготовьте мясорубку.
Make minced meat. Squeeze the prepared bulgur from the water and add to the chopped meat. Sprinkle the minced meat with salt and pepper to taste. Pass the finished mixture through the meat grinder again.
Сделайте фарш. Подготовленный булгур отожмите от воды и добавьте к измельченному мясу. По вкусу посыпьте фарш солью и перцем. Готовую смесь снова пропустите через мясорубку.
Prepare the filling. Chop the mushrooms and place them in a frying pan heated with vegetable oil. Wait for the liquid to evaporate, then leave on the fire for another 2 minutes. Cool the finished mushrooms. Then salt, pepper and grind them in a blender. Mix the mushroom mince in a separate bowl with the chopped onion.
Подготовьте начинку. Нарежьте грибы и выложите их на разогретую с растительным маслом сковороду. Дождитесь испарения жидкости, после чего оставьте на огне еще на 2 минуты. Готовые грибы остудите. Затем посолите, поперчите и измельчите их в блендере. Смешайте грибной фарш в отдельной миске с нарезанным луком.
Form cutlets. Make thin meat tubes about 6 cm long from the minced meat by making through holes in them with your finger or the round handle of a culinary spatula. Place the mushroom filling on a slice of cheese and roll it into a roll. Place the roll in a minced meat tube and strengthen the cutlet on all sides. Stuff all the meat tubes. Heat the oil in a frying pan and fry the preparations for several minutes until golden brown.
Сформируйте котлеты. Слепите из фарша тонкие мясные трубочки длиной около 6 см, проделав в них сквозные отверстия пальцем или круглой ручкой кулинарной лопатки. На ломтик сыра выложите грибную начинку и сверните его в рулетик. Положите рулетик в трубочку из фарша и укрепите котлету со всех сторон. Начините все мясные трубочки. Разогрейте на сковороде масло и обжаривайте заготовки в течение нескольких минут до румяного цвета.
Serve the finished kebbe, garnishing the serving dish with herbs and cherry tomatoes.
Подавайте готовые кеббе, украсив сервировочное блюдо зеленью и помидорами черри.