Wash the hazelnuts, dry and bake in a frying pan for 20 minutes. Then peel off the husks by pressing it between your hands. Whip the cream for serving, rinse the strawberries and divide each berry into 4 parts. Prepare small jars to store the pasta.
Фундук промойте, обсушите и прокалите на сковороде 20 минут. Затем очистите от шелухи, проминая его между рук. Сливки для подачи взбейте, клубнику промойте и каждую ягоду разделите на 4 части. Приготовьте небольшие банки для хранения пасты.
Prepare your ingredients. Grind the hazelnuts in a blender. Break the chocolate into pieces and melt in a water bath. Mix vegetable oil, powdered sugar, cocoa and vanillin until smooth. Whip the cream until thick foam.
Подготовьте ингредиенты. Фундук измельчите в блендере. Шоколад поломайте на куски и растопите на водяной бане. Растительное масло, сахарную пудру, какао и ванилин смешайте до однородной массы. Сливки взбейте до густой пены.
Mix the ingredients. In vegetable oil mixed with powdered sugar, cocoa and vanilla, add melted chocolate, cream and chopped nuts one by one, and mix thoroughly.
Смешайте ингредиенты. В растительное масло, смешанное с сахарной пудрой, какао и ванилином, поочередно добавьте растопленный шоколад, сливки и измельченные орехи, и тщательно перемешайте.
Store the paste. Divide the paste into jars and store in the refrigerator.
Уберите пасту на хранение. Разложите пасту по банкам и храните в холодильнике.
To serve, prepare a wide, low glass with a volume of 150 ml. Take a saucer and place an openwork napkin on it. Place the glass on the napkin. Place 1 tbsp in a glass. l. (15 g) pasta at room temperature, top with a layer of whipped cream, then a layer of strawberries. Repeat layers again. Top with strawberry quarters.
Для подачи приготовьте широкий невысокий стакан объемом 150 мл. Возьмите блюдце, положите на него ажурную салфетку. На салфетку поставьте стакан. В стакан положите 1 ст. л. (15 г) пасты комнатной температуры, сверху положите слой взбитых сливок, затем слой клубники. Повторите слои еще раз. Сверху украсьте четвертинками клубники.