Prepare products for Azerbaijani buglama. Wash the meat, cut into medium pieces. Peel onions, potatoes, eggplants. Wash peppers, tomatoes, herbs, quince, beans. Cut all vegetables into cubes. Finely chop the greens and beans. Tear the cabbage leaves into medium pieces with your hands. Leave one sheet whole. Remove the top peel from the garlic.
Подготовьте продукты для азербайджанской бугламы. Мясо помойте, нарежьте средними кусками. Почистите лук, картофель, баклажаны. Помойте перец, помидоры, зелень, айву, фасоль. Все овощи нарежьте кубиками. Зелень и фасоль мелко нашинкуйте. Листики капусты разорвите руками на средние кусочки. Один лист оставьте целым. С чеснока снимите верхнюю шелуху.
Prepare Azerbaijani buglama. Place the meat in a frying pan (cauldron, saucepan). Add some salt. Place onions, tomatoes, eggplants and potatoes on top. Salt and pepper. Then place the torn cabbage leaves, bell peppers, beans, and quince. Salt again. In the middle, slightly deepening, place the whole head of garlic. Sprinkle with herbs. Cover the top with a large cabbage leaf.
Приготовьте азербайджанскую бугламу. Выложите мясо в сковороду (казан, кастрюлю). Посолите. Сверху положите лук, помидоры, баклажаны, картофель. Посолите, поперчите. Затем разместите разорванные капустные листья, болгарский перец, фасоль, айву. Снова посолите. В середину, слега углубив, выложите головку чеснока целиком. Посыпьте зеленью. Сверху прикройте большим капустным листом.
Finish cooking. Cook the buglama over medium heat with the lid closed. After boiling, reduce heat and simmer for 45-60 minutes.
Завершите приготовление. Поставьте бугламу вариться на средний огонь под закрытой крышкой. После закипания убавьте огонь, тушите 45-60 минут.
Before serving, sprinkle Azerbaijani buglama with fresh herbs.
Перед подачей азербайджанскую бугламу посыпьте свежей зеленью.