Prepare a bowl, frying pan, cling film and rolling pin. Peel the onion. Wash and peel the carrots. Sift the flour. Heat the water slightly above room temperature. Wash and chop the parsley for serving.
Подготовьте миску, сковороду, пищевую пленку и скалку. Лук очистите от шелухи. Морковь помойте и почистите. Просейте муку. Воду нагрейте чуть выше комнатной температуры. Зелень петрушки для подачи вымойте и нарежьте.
Make the dough for struli. In a bowl, mix egg, salt, warm water and vegetable oil. Add sifted flour in several stages. Mix everything with a spatula, then with your hands. Transfer the finished dough to a table lightly sprinkled with flour and knead the dough for about 5 minutes. Then cover the dough with cling film and set aside for 25 minutes.
Сделайте тесто для штрулей. В миске смешайте яйцо, соль, теплую воду и растительное масло. Добавьте в несколько этапов просеянную муку. Перемешивайте все лопаткой, затем — руками. Готовое тесто переложите на стол, слегка присыпанный мукой, и вымешивайте тесто около 5 минут. Затем накройте тесто пищевой пленкой и отложите на 25 минут.
Prepare the filling. Cut the onion and carrots into cubes and lightly fry in a little oil. Add salt, pepper and half of the roast to the minced meat. Mix everything thoroughly.
Приготовьте начинку. Лук и морковь нарежьте кубиками и слегка обжарьте на небольшом количестве масла. В фарш добавьте соль, перец и половину зажарки. Все тщательно перемешайте.
Put the shtruli to stew. Roll out the finished dough into a layer 3 mm thick. Place the filling on the dough and spread it over the entire surface. Roll the dough into a tight log and cut it into equal parts. Place the pieces and the remaining frying in a deep frying pan. Fill with water, cover with a lid, bring to a boil, reduce heat and simmer for about 35 minutes until tender.
Поставьте штрули тушиться. Готовое тесто раскатайте в пласт толщиной 3 мм. Выложите начинку на тесто и распределите ее по всей поверхности. Сверните тесто в плотный рулет и разрежьте его на равные части. В глубокую сковороду уложите кусочки и оставшуюся зажарку. Залейте водой, накройте крышкой, доведите до кипения, убавьте огонь и тушите около 35 минут до готовности.
Sprinkle the finished struli with fresh parsley and serve in a deep serving plate.
Готовые штрули посыпьте свежей зеленью петрушки и подавайте к столу в глубокой сервировочной тарелке.