Prepare a bowl, rolling pin, and line a baking tray with baking paper. Remove food from the refrigerator in advance so that it is at room temperature.
Приготовьте миску, скалку, противень застелите бумагой для выпечки. Продукты заранее достаньте из холодильника, чтобы они были комнатной температуры.
Prepare the dough. Sift the flour into a container and add pieces of butter. Mix the mixture until you get a homogeneous crumb. Add cottage cheese to the ingredients and knead well. Knead the dough, adding a little more flour if necessary.
Приготовьте тесто. В емкость просейте муку и добавьте кусочки масла. Перемешайте массу, пока не получится однородная крошка. К ингредиентам добавьте творог, хорошо разомните. Замесите тесто, при необходимости добавив еще немного муки.
Form cookies. Roll out the dough to form a layer 4-5 mm thick. Using a mold or glass, cut out circles. Pour sugar into a separate plate, roll the circle, then fold it in half, roll it again and fold it in half again. Thus, you will get a circle of dough folded in four, sugared on all sides.
Сформируйте печенье. Раскатайте тесто, чтобы получился пласт толщиной 4-5 мм. С помощью формы или стакана вырежьте кружочки. В отдельную тарелку насыпьте сахар, обваляйте кружок, после чего сложите его пополам, снова обваляйте его и еще раз сложите пополам. Таким образом, получится сложенный вчетверо кружок теста, засахаренный со всех сторон.
Put the dessert to bake. Place the formed cookies on a baking sheet. Preheat the oven to 200 degrees, then bake the “Kisses” for 20-25 minutes until they are golden brown.
Поставьте десерт запекаться. Сформированные печенья выложите на противень. Разогрейте духовку до 200 градусов, затем поставьте «Поцелуйчики» выпекаться на 20-25 минут, пока они не подрумянятся.
Let the finished cookies cool, and then serve with a glass of milk.
Готовому печенью дайте остыть, а после подавайте к столу со стаканом молока.