Sift the flour. Peel the garlic and onions, chop the onion, and squeeze the garlic through a press. Wash and dry the bell peppers and mushrooms, then finely chop. Finely chop the bacon and ham. Grate the hard cheese on a fine grater. Grate the mozzarella on a coarse grater. Preheat the oven to 200 degrees.
Муку просейте. Чеснок и репчатый лук почистите, лук измельчите, а чеснок выдавите через пресс. Болгарский перец и шампиньоны помойте и обсушите, затем мелко порежьте. Мелко порежьте бекон и ветчину. Твердый сыр натрите на мелкой терке. Моцареллу натрите на крупной терке. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Prepare the dough. Mix yeast with sugar, one tablespoon of flour and warm water. Leave for 5 minutes.
Приготовьте опару. Смешайте дрожжи с сахаром, одной столовой ложкой муки и теплой водой. Оставьте на 5 минут.
Knead the dough. Gradually add the remaining flour to the dough. Knead a thick dough. Add vegetable oil. Cover with cling film and leave in a warm place for 20 minutes.
Замесите тесто. Постепенно добавьте оставшуюся муку к опаре. Замесите густое тесто. Добавьте растительное масло. Накройте пищевой пленкой и оставьте на 20 минут в теплом месте.
Prepare the sauce. Fry the onion in vegetable oil for 5 minutes. Add tomato paste and garlic. Add salt, basil, oregano, black pepper, water. Mix well and simmer for another 5 minutes.
Приготовьте соус. Лук обжарьте в растительном масле 5 минут. Добавьте томатную пасту и чеснок. Добавьте соль, базилик, орегано, черный перец, воду. Хорошо перемешайте и тушите еще 5 минут.
Form stromboli. Roll out the dough into a rectangle 0.5 cm thick. Brush the dough with sauce. Sprinkle mozzarella on top. Place bacon, ham and mushrooms in an even layer. Cover with hard cheese. Form into a roll. Make several cuts diagonally along the top of the roll.
Сформируйте стромболи. Тесто раскатайте в форме прямоугольника толщиной 0,5 см. Смажьте тесто соусом. Сверху посыпьте моцареллой. Равномерным слоем выложите бекон, ветчину и шампиньоны. Засыпьте твердым сыром. Сформируйте рулет. По верху рулета наискосок сделайте несколько надрезов.
Bake the stromboli. Mix vegetable oil with garlic and a mixture of Italian herbs. Brush the roll with this mixture. Place the roll on a baking sheet. Bake the stromboli for 15 minutes in an oven preheated to 200 degrees.
Запеките стромболи. Смешайте растительное масло с чесноком и смесью итальянских трав. Смажьте этой смесью рулет. Переложите рулет на противень. Выпекайте стромболи 15 минут в духовке, разогретой до 200 градусов.
Serve the stromboli, cut into portions, with hot chili sauce.
Подавайте стромболи, разрезав на порционные куски, с острым соусом чили.