Clean the perch from scales and entrails and rinse well. Thaw seafood and dorado fillets in the refrigerator for 3 hours, drain excess liquid, wash and dry. Wash and peel the carrots. Peel the onions and garlic. Wash the chili pepper and celery.
Окуня очистите от чешуи и внутренностей, хорошо промойте. Морепродукты и филе дорадо разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, слейте лишнюю жидкость, помойте и обсушите. Морковь помойте и почистите. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи. Перец чили и сельдерей помойте.
Cook the broth. Pour cold water over the perch, bring to a boil and simmer over low heat for 40 minutes. Strain the broth. Remove the perch meat from the bones, rub through a sieve and add to the broth.
Сварите бульон. Окуня залейте холодной водой, доведите до кипения и варите на медленном огне 40 минут. Процедите бульон. Мясо окуня снимите с костей, протрите через сито и добавьте в бульон.
Prepare all the ingredients for the soup. Cut the seafood and dorado fillet into 2 cm pieces. Finely chop the onion, carrots, celery and chili pepper.
Подготовьте все ингредиенты для супа. Морепродукты и филе дорадо нарежьте на куски по 2 см. Лук, морковь, сельдерей и перец чили мелко покрошите.
Make some soup. Heat vegetable oil in a deep frying pan. Fry the onion, carrots, celery and chili peppers for 5 minutes. Add tomato paste and wine, simmer for 10 minutes. Add broth and bring to a boil. Add dorado, cook for 5 minutes. Add seafood, salt, pepper, bay leaf, cook for another 5 minutes.
Сварите суп. Разогрейте растительное масло в глубокой сковороде. Обжарьте лук, морковь, сельдерей и перец чили в течение 5 минут. Добавьте томатную пасту и вино, тушите 10 минут. Добавьте бульон, доведите до кипения. Добавьте дорадо, варите 5 минут. Добавьте морепродукты, соль, перец, лавровый лист, варите еще 5 минут.
Heat the oil in a frying pan, squeeze the garlic into the oil. Fry the ciabatta pieces for 1 minute on each side. Serve Cachucco soup with garlic croutons.
Разогрейте масло на сковороде, выдавите чеснок в масло. Обжарьте куски чиабатты по 1 минуте с каждой стороны. Подавайте суп Качукко с чесночными гренками.