Wash the chicken fillet and cut into strips. Peel, wash and cut the red onion into strips. Wash the green onions and chop coarsely. Peel, wash and chop the garlic. Grind the peanuts in a mortar or knife. Soak the noodles in cold water for 20 minutes. Wash the lime and cut into slices. Rinse the green cilantro and chop it.
Куриное филе промойте и нарежьте полосками. Красный лук почистите, помойте и нарежьте соломкой. Зеленый лук помойте и крупно нарежьте. Чеснок почистите, помойте и измельчите. Арахис измельчите в ступке или ножом. Замочите на 20 минут лапшу в холодной воде. Лайм помойте и нарежьте на дольки. Зелень кинзы ополосните и нарубите.
Prepare the sauce. Mix fish sauce, 2 minced garlic cloves, salt, cane sugar and tamarind paste. Mix well until a smooth sauce forms.
Приготовьте соус. Смешайте рыбный соус, 2 измельченных зубчика чеснока, соль, тростниковый сахар и тамариндовую пасту. Хорошо перемешайте до образования однородного соуса.
Fry the chicken meat. Place a wok on the fire, pour in some sesame oil and add the chicken. Add salt and fry for about 5 minutes on both sides until cooked through. Transfer chicken to a plate.
Поджарьте куриное мясо. Поставьте на огонь сковороду вок, налейте часть кунжутного масла и выложите курицу. Посолите и жарьте около 5 минут с двух сторон до готовности. Переложите куриное мясо на тарелку.
Prepare Pad Thai. Pour the remaining oil into the same pan, add the red onion strips and the remaining garlic. Cook for 1 minute, then add noodles, chicken and sauce to pan. Simmer everything in the sauce for 2 minutes, stirring. Move the contents of the frying pan to one side, break the eggs on the other side and fry them, stirring, until cooked. Then mix the eggs with the rest of the contents. Add green onions, peanuts, stir and simmer everything together for another 1-2 minutes.
Приготовьте Пад Тай. В эту же сковороду налейте оставшееся масло, выложите полоски красного лука и оставшийся чеснок. Жарьте 1 минуту, затем выложите в сковороду лапшу, курицу и соус. Тушите все в соусе 2 минуты, помешивая. Содержимое сковороды сдвиньте в одну сторону, на другую сторону разбейте яйца и жарьте их, размешивая, до готовности. Затем перемешайте яйца с остальным содержимым. Добавьте зеленый лук, арахис, перемешайте и тушите все вместе еще 1-2 минуты.
Serve Pad Thai with a sprinkle of cilantro and garnish with lime wedges.
Подавайте Пад Тай, посыпав зеленью кинзы и украсив блюдо дольками лайма.